foto-kleindochter

Soms heeft u, uw partner, uw familielid of vriend(in) tijdelijke zorg nodig, bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname of als de mantelzorger overbelast is. Maak dan nu kennis met Maison Patrick.

Door het samenwerkingsverband tussen Residentie de Alblas en Maison Patrick is ons huis in Bleskensgraaf een mooie plaats om alle rust (tijdelijk) verblijven. Het is zo een mooie overbrugging tussen ziekenhuisomgeving en thuis. Bijvoorbeeld, wanneer thuis niet genoeg hulp of mantelzorg voorhanden is. Of om uit te proberen of verzorgd wonen een oplossing is als zelfstandig wonen niet meer gaat. Met Maison Patrick bent u ervan verzekerd dat er dag en nacht iemand in de buurt is om u de zorg te bieden.

Onze zorgverleners zijn gediplomeerd en hebben jarenlange ervaring in de zorg. Ook begrijpen zij wat ‘persoonlijke zorg uit het hart’ betekent. We begrijpen hoe belangrijk een eigen, persoonlijke woonomgeving is. Daarnaast kunnen onze bewoners en gasten altijd gebruik maken van onze gemeenschappelijke ruimtes en mooi grote aangelegde tuin.

Kijkt u voor meer informatie op de website van Maison Patrick; www.maison-patrick.nl